Hírek

Megnyílt a jelentkezés a Magyar Diplomáciai Akadémia Diplomataképző Programjára

Pacsay-Tomassich Orsolya államtitkár és Koltay András rektor a járványhelyzetre tekintettel videókonferencia keretében írta alá az MDA 2020 szeptemberében induló Diplomataképző Programját érintő megállapodást a Külgazdasági és Külügyminisztérium és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem között. A program széleskörű, versenyképes képzést kínál azoknak, akik a magyar diplomáciai karban szeretnének dolgozni, a magyar nemzeti és gazdasági érdekeket képviselni a világban. A program részleteiről és a felvételi folyamatról további információk érhetők el a Magyar Diplomáciai Akadémia honlapján (www.magyardiplomaciaiakademia.hu) és Facebook-oldalán (facebook.com/DiplomaciaiAkademia).
Tovább

Utazási tanácsok

A vírus elleni védekezés 4. fokozatának és a szükségállapotnak a bevezetésével ma éjféltől leáll a távolsági tömegközlekedés és a hatóságok mindenkit helyben maradásra köteleznek, ezért ismételten arra kérünk minden magyar turistát, hogy a lehető leghamarabb utazzon haza.
Tovább

Felhívás

Az új-zélandi kormány március 25-én éjféltől a 4. fokozatra emeli a koronavírus elleni védekezés szintjét és ezzel együtt bevezeti a szükségállapotot. Ennek keretén belül négy hét időtartamban csak az élelmiszerüzletek és a gyógyszertárak. lesznek nyitva, rendkívül korlátozott lesz a tömegközlekedés és a távolsági közlekedés, és mindenkit helyben maradásra köteleznek, amelyet a rendőrség és a katonaság ellenőriz.
Tovább

Tájékoztatás

A koronavírus járvány által okozott közlekedési korlátozások miatt Új-Zélandon és a csendes óceáni szigetállamokban rekedt magyar állampolgároknak az alábbi éjjel-nappal elérhető telefonszámon nyújtunk tájékoztatást. +64274349652
Tovább