Hírek

Magyar védettségi igazolvány

2021. május 21-től az a magyar állampolgár, aki Új-Zélandon kapta meg a koronavírus elleni oltást, s erről Új-Zéland által kiállított igazolással rendelkezik, díjmentesen magyar védettségi igazolványt igényelhet az Ügyfélkapun keresztül.
Tovább

Idén is megnyílt a jelentkezés a Magyar Diplomáciai Akadémia Diplomataképző Programjára

Április 6-án elindult a jelentkezés a Diplomataképző Program második évfolyamára. A program széleskörű, versenyképes képzést kínál azoknak, akik a magyar diplomáciai karban akarnak dolgozni, valamint a magyar nemzeti és gazdasági érdekeket szeretnék képviselni a világban.
Tovább

Kiállítás a nagykövetségen

12 új-zélandi magyar művész mintegy 50 alkotása tekinthető meg a nagykövetségen november 16-ig hétköznap 9 és 15 óra között a Nemzeti Összetartozás Éve támogatásával megrendezett második Double Bond/Kettős kötés kiállítás keretében.
Tovább

Diaszpóra felsőoktatási ösztöndíjprogram

A Magyar Kormány 2020. november 24-én indította el hivatalosan a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogramot, ettől az időponttól lehet jelentkezni a 2021/2022-es tanévre. A pályázatok benyújtási határideje 2021. január 24. A program hivatalos honlapja – www.diasporascholarship.hu - angol és magyar nyelven is elérhető az érdeklődők számára.
Tovább