Fedezd fel Magyarország egyik legszebb régiójának rejtett kincset, és szerezz életre szóló emlékeket a Balatoni Nyári Egyetem keretében!

A Pannon Egyetem 2022. augusztus 21-27 között ismét megrendezi a Balatoni Nyári Egyetemet, amelynek célja, hogy a külföldi diaszpórában élő, magyar gyökerekkel rendelkező fiatalok megismerjék Magyarország egyik ékkövét, a Balatont. A nyári egyetem során a résztvevők megismerkedhetnek a társég egyedi geológiai adottságaival és történelmével, bepillantást nyerhetnek a Balaton sokszínű kulturális, irodalmi és kulináris életébe és felfedezhetik a környék turisztikai látványosságait.  A résztvevők mindemellett interaktív magyar nyelvű előadásokon vehetnek részt a regionális történelemtől kezdve a borászaton át a és természetvédelemig. Ne maradj le erről a rendkívüli lehetőségről!

Jelentkezési határidő: 2022. május 15.

A Nyári Egyetem részletes programja és a jelentkezési felület az alábbi linken érhető el: https://balatoninyariegyetem.uni-pannon.hu/

A Nyári Egyetemmel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel kapcsolatban Varga-Dani Barbara turisztikai szakértő ad részletes tájékoztatást a varga-dani.barbara@gtk.uni-pannon.hu e-mail címen.